top of page
sasha_edited_edited.jpg
 • Hur ser en termin ut hos er?
  Läs om vår metodik och filosofi här. Vi träffar varje elev individuellt på utsatt dag och tid varje vecka. Lektionsinnehållet anpassas efter eleven, och läraren visar eleven hur han eller hon bäst kan ta sig vidare utifrån var hen befinner sig. Mellan varje lektionstillfälle får eleven en eller flera uppgifter att öva på hemma, och därför är det viktigt att man har tillgång till instrument, eftersom det är på hemmaplan som utvecklingen sker. Barnelever får varje vecka en liten "peng" som är baserad på hur mycket självständig övning som hunnits med på hemmaplan. Denna peng sparas till terminsavslutningen. På höstterminen är det höstlov, på vårterminen sport- och påsklov, samt ibland några extra uppehåll. Datumen för alla uppehåll finns noterade på sidan för vår prislista. I slutet av terminen anordnas en konsert som är frivillig att delta i, och där får barnen lösa in sina övningspengar mot smått och gott i en uppskattad liten shop.
 • Kan man anmäla sig till lektioner varannan vecka?
  Vår erfarenhet är att ju mer sällan man träffar sin lärare, desto högre blir pressen och stressen inför lektionen, samtidigt som framstegen minskar. För bästa resultat så träffar vi därför alla våra elever varje vecka, oavsett nivå.
 • Har ni något tips på ett bra elpiano?
  Vi rekommenderar att i första hand överväga ett akustiskt piano. Vi jobbar vägg i vägg med Almeby Piano, som säljer och hyr ut akustiska pianon av hög kvalitet, och kan varmt rekommendera att leta upp ett lämpligt instrument där. Om man absolut vill ha ett elpiano, så sägs det att Roland och Yamaha har de bästa.
 • Jag vill fortsätta en till termin! När ska jag anmäla mig?
  Du behöver inte anmäla dig igen! Alla intagna elever behåller automatiskt sin plats till nästa termin. Önskar du ändra dag och/eller tid för lektionen, meddela oss så fort som möjligt så försöker vi ordna det.
 • Jag har blivit sjuk och kan inte komma på min lektion. Kan vi ta igen detta senare?
  Det finns tyvärr inte möjlighet för oss att flytta om lektioner eller lägga in extratillfällen.
Vanliga frågor
bottom of page