top of page

Show me one person that never dreamt of being a DJ,
and I'll show you a liar.

Det finns människor som hävdar att DJ’s är de nya rockstjärnorna. Oavsett man håller med eller inte - så är det onekligen en konstform som kräver mycket mera kunskaper och träning än vad man kan tro. Är man en musikälskare - vilket vi tror att majoriteten av alla människor är - så är DJ-ing ett fantastiskt roligt sätt att upptäcka och hantera musik. 

 

Så ser en DJ-lektion ut hos oss

Att vara DJ är så mycket mer än att bara sätta ihop låtar i en viss ordning. Du behöver också kunna planera din playlist, bygga upp stämning, läsa av dansgolvet, tajma ljudeffekter och övergångar och mer därtill. Men först och främst, behöver du kunna hantera en controller, med alla dess knappar, funktioner och effekter. Det är det som denna kurs handlar om. 

 

DJ-kursen lärs ut i grupp. Under en timme i veckan får du får öva och testa dig fram på olika specifika moment på olika sorters controllers, alltid under handledning av din instruktör. Instruktören och övriga deltagare blir din första testpublik. 

 

För den här kursen behöver du inte ha eget instrument hemma, men för att tillgodogöra dig kunskaperna på bästa möjliga sätt så rekommenderar vi att du har det. En mycket prisvärd controller hittar du här, vill du istället investera lite mer så kan vi rekommendera denna eller denna.

 

 

För att gå vår DJ-skola behöver du

  • Vara 9 år eller äldre

  • Vuxna elever utan åldersgräns

 

Om du behöver införskaffa ett instrument så kan vi varmt rekommendera DJ-service. Där kan du köpa och hyra pianon med god kvalitet till bra pris!

bottom of page