top of page

Money can't buy happiness - but they can buy a guitar.

Close enough.

guit.jpg

Gitarr

Finns det någon som ärligt kan säga att den aldrig drömt om att kunna briljera med en gitarr? Tveksamt. Oavsett om din inspiration kommer från rockstjärnorna eller flamenco - så kommer du att, med lite förkunskaper, kunna höja stämningen i de allra flesta rum genom att dra fram en gitarr och spela.

Gitarren kan vara det mest tacksamma instrumentet som finns. Själva instrumentet behöver inte nödvändigtvis kosta allt för mycket. Du kan lätt ta den med dig, nästan vart som helst. Eftersom det är ett ackordinstrument så är du inte beroende av att spela tillsammans med andra instrumentalister för att musiken ska låta komplett. Allt du behöver är en gitarr, en coach och lite övning!

Så kan en gitarrlektion se ut

Du träffar din gitarrlärare individuellt, samma dag och tid varje vecka. En vanlig lektion kan se ut på olika sätt. Vanligtvis spelar du upp din läxa, kanske några tekniska övningar såsom skalor, och om tid finns övar vi även på lite notläsning. Kanske spelar vi litegrann tillsammans! För de allra flesta räcker det med 30 minuter att göra allt detta effektivt. 

 

 lektionen kommer din lärare att ge dig uppgifter att öva på hemma. Det är nämligen övningen du gör på hemmaplan som är nyckeln till framgång. Läraren kan bara visa dig vägen - precis som med allt lärande, så måste du ta stegen själv. Med några minuter med gitarren varje dag kan du komma långt på en termin - och med lite tålamod och disciplin så kommer du att märka att dina låtar blir alltmer roliga, spännande och avancerade!

För att spela gitarr hos oss behöver du

Sugen på att gå en gitarrkurs, men inte helt säker? Kom på en provlektion, så får du låna gitarr av oss! Vill du sedan fortsätta med lektioner så finns det massor av musikaffärer i Stockholm som har gitarrer.

bottom of page