top of page
Skärmavbild 2021-09-07 kl. 19.04_edited.jpg

Ukulelen är ett tacksamt instrument på så många sätt. Liten och nätt, oftast inte ett alltför dyrt instrument, den är lätt att ta med sig, har ett glädjande ljud, och inte minst att det går förhållandevis snabbt att lära sig. Av den anledningen har vi gjort denna kurs mycket kortare än våra övriga kurser.

 

Så är vår ukulelekurs uppbyggd

Kursen lärs ut i grupp. Vad man behöver lära sig är några grundläggande ackord, lite spelteknik och hur man läser en ackordtabell. Lägg på lite övning och gärna lite testpublik på det, så har du kursen i ett nötskal. Allt detta inkluderar vi under vår kurs som består av ett tillfälle i veckan, under tre veckor. Det är ett ypperligt instrument för den som gillar att sjunga och/eller kompa sig själv eller andra. 

 

För den här kursen rekommenderar vi att du har tillgång till eget instrument, men du kan alltid höra med oss - ibland kan vi låna ut instrument på plats (dock ej hemlån). För att tillgodogöra dig kunskaperna på bästa möjliga sätt så rekommenderar vi att du övar mellan lektionstillfällena. 

 

 

För att gå vår ukulelekurs behöver du

  • Vara 9 år eller äldre

  • Vuxna elever välkomnas utan åldersgräns

bottom of page